Publicerad 2011-06-09

Deltaco inleder samarbete med japanska ELECOM

ELECOM grundades 1986 och är marknadsledande i Japan inom IT-tillbehörsmarknaden med en marknadsandel på ca 40% när det gäller IT-tillbehör som möss, tangentbord, multimediaprodukter och gaming-produkter.

ELECOM har fått flera utmärkelser både i Japan och i Europa för sin innovativa design. ELECOMs produkter märkta med ”Japan Design” står för exklusiv, unik produktdesign.

ELECOMs produkter distribueras i Europa med stor framgång sedan 2000 och företaget har de senaste åren uppnått en ledande position även i den europeiska marknaden.

”Deltaco har under de senaste åren kompletterat sitt sortiment med flera världsledande varumärken inom IT-tillbehör såsom Belkin, Kingston, Cherry, A4tech, m. fl och ELECOMs produkter med sin unika design och fina förpackningar blir ett attraktivt komplement i vårt erbjudande till retail-marknaden” säger Ali Motazedi, VD och Försäljningschef på SweDeltaco.

Redan nu finns det fler än 50 stycken ELECOM produkter tillgängliga på Deltacos webbshop och fler beräknas komma in på lager inom kort.