Egna varumärken & koncept

Framgångsrik utveckling av egna märkesvaror (EMV)

DistIT har idag flera egna märkesvaror (EMV) inom olika produktkategorier, som riktar sig både mot företag och konsument. Varumärkesstrategin har fokus på volym, kvalitet, megatrender och bäst-i-test

sid-18-ÅR
Deltaco-brand-logoDELTACOs vision är att erbjuda prisvärda produkter med hög kvalitet och funktionalitet inom de senaste globala megatrenderna. Inom DELTACO varumärket erbjuds olika koncept med fokus på kontor, smarta hem, laddning av elektronik, mobiltillbehör samt elbilsladdning.
Deltaco-Gaming-LogoDELTACO GAMING erbjuder ett prisvärt alternativ till dyr professionell E-sportutrustning. Sortimentet består bland annat av headsets, tangentbord, möss, musmattor, stolar, bord, kablar, konsoltillbehör och mycket mer!
LEET-LogoVårt uppdrag är: att vara förstahandsvalet för de gamers som helt enkelt vill bli bäst. Allt började med en serie innovativa spelstolar och idag erbjuder L33T ett bredare utbud av gaming produkter för den mer erfarna och professionella spelaren!
Streetz-brand-logoSTREETZ riktar sig mot en yngre publik och erbjuder ett brett sortiment av coola och prisvärda audio produkter hörlurar, headsets och högtalare för laptops, surfplattor och smartphones. STREETZ gör det både roligt och enkelt att lyssna på din favoritmusik eller podd var du än i världen befinner dig.
EFUEL-LogoSom preferred partner och distributör till norska Easee ser EFUEL till att omställningen till ett mer hållbart bilägande skyndas på. Med marknadens bästa laddbox och en brett nätverk av installatörer kan EFUEL tillgodose hela Sverige med den bästa lösningen för elbilsladdning hemma, på jobbet och längs vägen.
Nordic-Home-LogoNORDIC HOME är ett varumärke som erbjuder prisvärda och funktionella säsongsprodukter inom klimat och belysning året runt. Som t ex fläktar och portabla AC:s på sommaren samt värmefläktar och ljusslingor för inne- och utomhusbruk på hösten och vinter.
Nordic-Quality-logoNORDIC QUALITY är sedan 20 år tillbaka en ledande leverantör av hushållsprodukter och tillbehör till hushållsmaskiner på den nordiska marknaden. Produktutbudet består av allt från städartiklar, slangar, termometrar till tillbehör för disk-, tvättmaskiner och torktumlare,
QNECT-LogoQnect erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter med hög prestanda inom kablage, med fokus på audio, video och nätverkskablar samt rengöringsprodukter för kontors- och hemmabruk.
Panzer-LogoPANZER erbjuder optimalt skydd till skärmen på din surfplatta, smartphone eller smartwatch. Alltid till de senaste modellerna, med perfekt passform och ytbehandling och teknik som motverkar fingeravtryck och bakterier.
Essentials-logoEssentials erbjuder ett brett utbud av tillbehör för laptops, surfplattor och smartphones. Oavsett om du behöver ladda din enhet i bilen, ha en extra laddare hemma eller extra ström när du reser erbjuder Essentials den utrustning du behöver. Produkter från Essentials är utvecklade och tillverkade med fokus på kvalitet och design
Gadget-Monster-LogoGADGETMONSTER erbjuder ett brett sortiment av roliga och praktiska vardagsuppfinningar som t ex coola spel, radiostyrda leksaker, termosflaska med inbyggd termometer, USB kylskåp för läsk och snus samt mycket mer!
Tight-LogoTIGHT AV erbjuder kostnadseffektiva AV-produkter med den senaste tekniken som är utvecklade utifrån kundernas och marknadens behov. Utbudet består av en blandning av grundläggande AV-produkter och nya innovativa specialprodukter riktade mot det växande B2B-segmentet