Egna varumärken & koncept

DistIT har idag flera egna märkesvaror (EMV) inom olika produktkategorier, som riktar sig både mot företag och konsument. Varumärkesstrategin har fokus på volym, kvalitet, megatrender, hållbarhet och bäst-i-test.

Logo 1

Varje framgångssaga börjar med en dröm. DELTACOs vision är att erbjuda prisvärda produkter med hög kvalitet och funktionalitet inom de senaste globala megatrenderna. För DELTACO började drömmen med högkvalitativa kablar och idag erbjuds olika koncept med fokus på kontor, smarta hem, laddning av elektronik, mobiltillbehör samt elbilsladdning.

Logo 2

Alla gamers, oavsett ålder och nivå bör ha samma chans att spela. DELTACO GAMING erbjuder därför ett prisvärt alternativ till dyr professionell E-sportutrustning. Sortimentet består av headsets, tangentbord, möss, musmattor, stolar, bord, kablar, konsoltillbehör och mycket mer!

Logo 3

L33T är slang för ”elit” och uttrycker vad vårt uppdrag är: att vara förstahandsvalet för de gamers som helt enkelt vill bli bäst. Allt började med en serie innovativa spelstolar och idag erbjuder L33T ett bredare utbud av gaming produkter för den mer erfarna och professionella spelaren!

Logo 4

STREETZ riktar sig mot en yngre publik och erbjuder ett brett sortiment av coola och prisvärda audio produkter hörlurar, headsets och högtalare för laptops, surfplattor och smartphones. STREETZ gör det både roligt och enkelt att lyssna på din favoritmusik eller podd var du än i världen befinner dig.

Logo 4

EFUEL är experter på elbilsladdning. Som preferred partner och distributör till Easee och Wall Box ser EFUEL till att omställningen till ett mer hållbart bilägande skyndas på. Med ett ökat sortiment av laddboxar ett brett nätverk av installatörer kan EFUEL tillgodose hela Sverige med den bästa lösningen för elbilsladdning hemma, på jobbet och längs vägen. EFUEL erbjuder ett sortiment av egna märkesvaror inom installationsprodukter och tillbehör, såsom laddkablar.

Logo 4

NORDIC HOME erbjuder prisvärda och funktionella säsongsprodukter inom klimat och belysning året runt. Som t ex fläktar och portabla AC:s på sommaren samt värmefläktar och ljusslingor för inne- och utomhusbruk på hösten och vinter.

Logo 4

STREETZ riktar sig mot en yngre publik och erbjuder ett brett sortiment av coola och prisvärda audio produkter hörlurar, headsets och högtalare för laptops, surfplattor och smartphones. STREETZ gör det både roligt och enkelt att lyssna på din favoritmusik eller podd var du än i världen befinner dig.

Logo 4

Qnect erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter med hög prestanda inom kablage, med fokus på audio, video och nätverkskablar samt rengöringsprodukter för kontors- och hemmabruk.

Logo 4

PANZER erbjuder optimalt skydd till skärmen på din surfplatta, smartphone eller smartwatch. Alltid till de senaste modellerna, med perfekt passform och ytbehandling och teknik som motverkar fingeravtryck och bakterier.

Logo 4

Essentials erbjuder ett brett utbud av tillbehör för laptops, surfplattor och smartphones. Oavsett om du behöver ladda din enhet i bilen, ha en extra laddare hemma eller extra ström när du reser erbjuder Essentials den utrustning du behöver. Produkter från Essentials är utvecklade och tillverkade med fokus på kvalitet och design.

Logo 4

GADGETMONSTER är ett varumärke med roliga och smarta produkter som du kan njuta av såväl ensam som i sällskap av vänner och familj eller perfekta att ge bort som presenter. GADGETMONSTER erbjuder ett brett sortiment av roliga och praktiska vardagsuppfinningar som t ex coola spel, radiostyrda leksaker, termosflaska med inbyggd termometer, USB kylskåp för läsk och snus samt mycket mer!

Logo 4

TIGHT AV erbjuder kostnadseffektiva AV-produkter med den senaste tekniken som är utvecklade utifrån kundernas och marknadens behov. Utbudet består av en blandning av grundläggande AV-produkter och nya innovativa specialprodukter riktade mot det växande B2B-segmentet.