Publicerad 2011-04-01

Deltaco inleder samarbete med Cherry

 

Cherry har tillverkat och utvecklat tangentbord ända sedan 1967 – och den välkända logon med tre röda körsbär har symboliserat kvalitet och tillförlitlighet allt sedan dess.  Cherry ligger i framkant när det gäller utveckling, design och tillverkning och har genom åren fått ett flertal utmärkelser för sina produkter. 

Deltaco kommer att distribuera ett brett sortiment av Cherrys möss och tangentbord. Cherrys produkter vänder sig till användare på arbetsplatser med högt ställda krav på produkternas tålighet, kvalitet och användarvänlighet. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för både konsumenter och företagsanvändare. Cherrys slogan ”Perfektion i allra minsta detalj” är en bra beskrivning av vad varumärket står för.

”Cherrys starka varumärke och Deltacos väletablerade försäljningskanaler kommer att öppna nya affärsmöjligheter för båda företagen, samtidigt som det ger kunder inom industri, banker, sjukhus och många andra arbetsplatser tillgång till slitstarka och användarvänliga kvalitetsprodukter i sitt dagliga arbete”, säger Ali Motazedi, VD och säljchef på SweDeltaco AB.

Första leveransen av Cherrys möss har redan kommit in i lager. Tangentborden kommer in under våren. Sortimentet av Cherrys produkter kommer till en början att omfatta cirka 30 utvalda och välbeprövade artiklar.

För mer information kontakta: