Sominis Technology UAB

 

Om oss

Sominis Technology UAB bildades år 2010 i Litauen och idag agerar vi som säljande partners av överskottslager över hela Europa. Vi ingår ett samarbete med varje distributör vi arbetar med och därmed fått vårt rykte från distributörerna och våra återförsäljare att vi är pålitliga återförsäljare.

Vad vi gör


 

Kunder

Våra kunder är globala kunder, internationella företag, återförsäljare av hårdvaror, detaljhandeln, online butiker, telekommunikationsföretag och hotellkedjor. Vi jobbar mot att erbjuda pålitliga produkter för ett konkurrenskraftigt pris till våra affärspartners, att organisera snabb och effektiv logistik service över hela världen, ge support och produktgaranti service. Om du är intresserad av ett samarbete – tveka inte på att kontakta oss. Vi hjälper er till att göra rätt val som leder till att ni sparar på era IT kostnader. Genom att samarbeta med internationella system integrerare möjliggör det för oss att säkerhetsställa full IT support, konsultationer och andra IT service för våra kunder.

Utmärkelser

UAB ”Sominis technology” blev nominerad till det mest snabbväxande företaget.
I nationella ”Gazele 2016” tävlingen fick UAB ”Sominis technology” pris för det mest snabbväxande företaget i Lithuanian Certifikat.


Vladimiro Ivanovo (VŽ) photo

Kontakt

JSC Sominis technology,
Company code: 302488708,
VAT number: LT100005271719,
Address: Zygio str. 93, Vilnius,
Lithuania, LT-08234
+370 6 85 36058
info@somtechnology.eu
www.somtechnology.eu

DistIT AB förvärvar, äger och utvecklar distributörer inom tillbehör till IT, Mobility, Hemelektronik, Nätverk och datakommunikation i Norden och Baltikum.

Pressmeddelanden Rapporter Läs mer on DistIT