Sominis Technology UAB

Aurdel logga

UAB SOMINIS TECHNOLOGY är idag ett etablerat handelsbolag inom IT-produkter, kontorsutrustningar och hemelektronik i Baltikum. Bolaget samarbetar med många e-handlare, butiker, ITintegratörer och distributörer runt om i Europa genom att erbjuda välkända produkter och varumärken. Sominis utvecklar inte egna varumärken.

Datorer, IT-tillbehör, gamingprodukter, hemelektronik, små hushållsapparater och reservdelar ingår i bolagets produktsortiment.

AFFÄRSIDÉ OCH VISION

Bolagets vision är att ge bolagets internationella B2C- och B2B kunder bästa tillgänglighet till lägsta pris av produkter med snabb leverans från lager. Med hjälp av dedikerad och professionell personal säkerställs tekniska lösningar för snabb och effektiv leverans inom Europa.

AFFÄRSMODELL

Sominis är en internationellt erkänd distributör av etablerade märkesvaror, och med kompletterande försäljningskanaler, både fysiska och digitala, som inbegriper hela Europa. Sortimentet uppdateras hela tiden, nya produkter och leverantörer väljs in för att kunna tillgodose kundernas behov. Sominis har fortsatt att utveckla sin tradingverksamhet och logistikmodell för att förse marknadsplatser med tradingprodukter.

KUNDER

Kunderna är internationella företag inom hårdvaruförsäljning, detaljhandel, e-handel, telekommunikation och hotell. Sominis arbetar kontinuerligt mot att erbjuda pålitliga produkter för ett konkurrenskraftigt pris till sina affärspartners, att organisera snabb och effektiv logistik service över hela världen samt tillhandahålla support och produktgaranti.


ÅRKlicka för att förstora


ÅRKlicka för att förstora

Kontakt

JSC Sominis technology,
Company code: 302488708,
VAT number: LT100005271719,
Address: Zygio str. 93, Vilnius,
Lithuania, LT-08234
+370 6 85 36058
info@somtechnology.eu
www.somtechnology.eu

DistIT AB förvärvar, äger och utvecklar distributörer inom tillbehör till IT, Mobility, Hemelektronik, Nätverk och datakommunikation i Norden och Baltikum.

Pressmeddelanden Rapporter Läs mer on DistIT