Deltaco distribuerar Asus-tillbehör med ensamrätt i Sverige

Deltaco har slutit avtal med Asus för distribution av Asus-tillbehör i Norden. Tillbehören distribueras från lagret i Tullinge till återförsäljare i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Deltaco har fått ensamrätt för distribution av Asus-tillbehör i Sverige.

Asus som bildades 1989 i Taiwan, är idag ett globalt företag som är världsledande inom tillverkning av datorer, moderkort, datorkomponenter och datortillbehör. Asus slogan "Inspiring Innovation- Persistent perfection" beskriver väl företagets ambition att tillverka innovativa och högkvalitativa produkter med fin design. Varje år får Asus-produkter en stor mängd utmärkelser världen runt för sina uppskattade egenskaper.

"Vi är glada över vårt samarbete med Deltaco. Deltaco har sin fokus på datortillbehör och vi hoppas att samarbetet kommer att göra hela sortimentet av Asus-tillbehör tillgänglig för bredare kundgrupper." Säger Shawn Chang, VD för Asus Nordic AB.

"Vi har erbjudit Asus-tillbehör till våra kunder även tidigare, fast i betydligt mindre omfattning. Vi ser en potential i att erbjuda marknaden ett komplett sortiment av Asus-tillbehör. En del produkter är helt unika i sin design, exempelvis en serie som är designad av Karim Rashid, eller Lamborghini-serien" säger Siamak Alian, inköpschef på SweDeltaco AB.

Cirka 60 artiklar, däribland väskor, möss, Eee Pad-tillbehör och batterier har redan blivit upplagda på Deltacos webbshop.

För ytterligare information kontakta:

Siamak Alian, Inköpschef SweDeltaco AB
Tel: +46 (08) 555 762 41
E-mail: siamak.alian@deltaco.se (siamak.alian@deltaco.se)

Anders Haby, PR ansvarig, Asus Nordic AB
Tel: +46 (08) 704 588 935
E-mail: anders_haby@asus.com (anders_haby@asus.com)


Få kontinuerlig information från bolaget via email.

Välj vilka typer av meddelanden du vill prenumerera på genom att fylla i checkboxen för respektive typ.

Välj vilka språk du vill prenumerera på.

För att prenumerera på detta behöver du godkänna våra generella villkor i syfte för GDPR.