Deltaco AB har utsett Thomas Jonsson till Ekonomi- och Finansdirektör.

Thomas Jonsson, 39 år, är civilekonom och en av grundarna av ProXecutive Consultants AB. Han har tidigare arbetat på revisions- och konsultfirman Deloitte och var även auktoriserad revisor. Thomas arbetade på Deloitte inom avdelningarna Emerging strategic Clients (ESC), Tillväxtföretag samt Life Science. Thomas har erfarenhet av såväl noterade som onoterade företag i stark förändring. Han har medverkat i ett flertal företags noteringsprocesser och har arbetat med uppdrag för börsbolag som Aspiro och Bredbandsbolaget.

Thomas har under många år varit SweDeltaco behjälplig med årsredovisningar, avgränsade finansiella och ekonomiska insatser samt på andra sätt stöttat Deltaco i ekonomiska frågor och är därmed väl insatt i Deltacos  verksamhet. Samtidigt som Thomas Jonsson tillträder den 16 april 2012 återgår tidigare ekonomi- och finansdirektören Connie Yau till tjänsten som ekonomichef på SweDeltaco AB.

Siamak Alian, VD Deltaco AB säger – "Med Thomas Jonsson ombord får vi en förstärkning av vår ekonomifunktion. I takt med den omsättningsökning som kontinuerligt sker och med Thomas omfattande erfarenhet av IT-frågor kommer hans erfarenhet väl till pass i vår fortsatta expansion."

-"Jag ser en utmaning i att fortsätta det stabila arbete som under tidigare ekonomi- och finansdirektören Connie Yau's ledning bidragit till Deltacos stabila utveckling. Med min erfarenhet inom IT-området hoppas jag kunna bidra med en fortsatt kontinuerlig tillväxt under lönsamhet", säger Thomas Jonsson.

För ytterligare information kontakta:

Siamak Alian                                                          
VD Deltaco AB            
Tel: 08- 555 762 41                                                           
E-mail: siamak.alian@deltaco.se   

eller

Thomas Jonsson  
Ekonomi- och Finansdirektör Deltaco AB 
Tel: 08- 791 66 31                               
E-mail: thomas.jonsson@deltaco.se


Få kontinuerlig information från bolaget via email.

Välj vilka typer av meddelanden du vill prenumerera på genom att fylla i checkboxen för respektive typ.

Välj vilka språk du vill prenumerera på.

För att prenumerera på detta behöver du godkänna våra generella villkor i syfte för GDPR.