EFUEL ingår rikstäckande samarbete med ett av Sveriges största elbolag

– Samarbetet öppnar upp för potentiell försäljning av Wallbox- och DEFA laddboxar till över 150.000 privatkunder.

EFUEL meddelar idag att de har ingått ett samarbetsavtal med ett av Sveriges största elbolag för att stärka laddningsinfrastrukturen för elbilar i Sverige. Samarbetet gör det möjligt för båda företagen att dra nytta av varandras expertis och erfarenhet för att erbjuda fler svenska elbilsförare en enkel och bekväm lösning för att ladda sina fordon.

Bolaget är en av Sveriges största elleverantörer, med över 150 000 kunder som förlitar sig på leverantören för pålitlig och hållbar energiförsörjning. Samarbetet med EFUEL möjliggör för bolaget i fråga att ytterligare stärka sin position på marknaden för laddningsinfrastruktur för elbilar och erbjuda sina kunder en komplett lösning för elbilsladdning. 

Elbolaget är även officiell elleverantör till en rad stora bolag vars kunder nu kontinuerligt kommer att få exklusiva erbjudanden vad gäller energilösning och elavtal såväl som för laddbox genom EFUEL. Bolaget har genom sina samarbeten en estimerad räckvidd på minst 2.3 miljoner hushåll i Sverige.

"EFUEL är en ledande leverantör av laddningsinfrastruktur för elbilar, med en stark närvaro på den svenska marknaden", säger Rasmus Bender, Verkställande Direktör på EFUEL. "Genom det här samarbetet kommer vi kunna dra nytta av deras omfattande erfarenhet av elleverans och stärka vår position på marknaden genom att erbjuda ännu bättre lösningar för att ladda elbilar till våra egna såväl som till bolagets kunder."


Få kontinuerlig information från bolaget via email.

Välj vilka typer av meddelanden du vill prenumerera på genom att fylla i checkboxen för respektive typ.

Välj vilka språk du vill prenumerera på.

För att prenumerera på detta behöver du godkänna våra generella villkor i syfte för GDPR.