B&OPLAY och Aurora Group ingår nytt strategiskt samarbete i Norden

Köpenhamn, 27 april 2016 – B&O PLAY har utsett Aurora Group till ny strategisk distributör i Norge och till utvalda pan-nordiska kunder. Aurora Group kommer att arbeta med försäljning och distribution av B&O PLAY-produkter till befintliga, auktoriserade B&O PLAY-återförsäljare.

Aurora Group kommer att ta hand om den Norska marknaden och utvalda Nordiska kunder.

"Vi har beslutat oss för att inleda samarbete med Aurora Group för att förstärka vår närvaro och service till våra auktoriserade B&O PLAY-återförsäljare på en av de viktigaste marknaderna i Norden. Dessutom vill vi markant förbättra fältutbildningen och POS-utförandet i våra nordiska kunders butiker. I Aurora Group har vi fått en professionell distributör med stor kapacitet inom fältförsäljning och distribution. Därför ser vi fram emot en ökad tillväxt för B&O PLAY i de nordiska länderna, samtidigt som vi kan förbättra slutkundernas upplevelse i ett stort antal butiker", säger Head of Sales North and East Europe, B&O PLAY.

"Vi ser verkligen framemot att serva B&O PLAY i Norden och att hjälpa till att öka tillväxten för B&O PLAYs fantastiska produkter med enastående design och ljudåtergivning. Med vår stora spridning i Norden har vi möjlighet att finnas nära B&O PLAYs auktoriserade återförsäljare, ge support och utbilda butikspersonal så att återförsäljarna kan leverera en korrekt och optimal kundupplevelse. Vårt nya samarbete med B&O PLAY är ytterligare ett tecken på att Aurora Group är en betydande aktör inom konsumentelektronik på den nordiska marknaden", säger Bent B. Madsen, COO, Aurora Group.

Samarbetet mellan B&O PLAY och Aurora Group inleds under sommaren 2016.

För mer information, kontakta:

Aurora Group Danmark A/S
Richo A. Jacobsen Kohl
Nordic PR & Marketing Manager
Mobil: +45 53 74 58 00
E-post: raj@auroragroup.eu 

B&O PLAY
Allan Fatum
Nordic PR Manager
Mobil: + 45 29 65 09 96
E-post: afa@bang-olufsen.dk


Få kontinuerlig information från bolaget via email.

Välj vilka typer av meddelanden du vill prenumerera på genom att fylla i checkboxen för respektive typ.

Välj vilka språk du vill prenumerera på.

För att prenumerera på detta behöver du godkänna våra generella villkor i syfte för GDPR.