Sominis Technology UAB

 

Vem vi är

Sominis Technology UAB bildades år 2010 i Litauen och idag agerar vi som säljande partners av överskottslager över hela Europa. Vi ingår ett samarbete med varje distributör vi arbetar med och därmed fått vårt rykte från distributörerna och våra återförsäljare att vi är pålitliga återförsäljare.

Vad vi gör

Ett internt utvecklat verktyg använder vi för att hjälpa oss jämföra priser mellan olika distributörer över hela Europa. Detta har gjort att vi har upptäckt att prisutvecklingen är beroende av två faktorer, marknadens storlek och levnadsstandarden i den specifika marknaden. Genom att förflytta produkterna mellan länder gör så att våra kunder blir nöjda med vår service då de köper billigare produkter och ibland även med snabbare leverans än vad de annars hade fått från de lokala distributörerna.


 

Kunder

Våra kunder är globala kunder, internationella företag, återförsäljare av hårdvaror, detaljhandeln, online butiker, telekommunikationsföretag och hotellkedjor. Vi jobbar mot att erbjuda pålitliga produkter för ett konkurrenskraftigt pris till våra affärspartners, att organisera snabb och effektiv logistik service över hela världen, ge support och produktgaranti service. Om du är intresserad av ett samarbete – tveka inte på att kontakta oss. Vi hjälper er till att göra rätt val som leder till att ni sparar på era IT kostnader. Genom att samarbeta med internationella system integrerare möjliggör det för oss att säkerhetsställa full IT support, konsultationer och andra IT service för våra kunder.

Utmärkelser

UAB ”Sominis technology” blev nominerad till det mest snabbväxande företaget.
I nationella ”Gazele 2016” tävlingen fick UAB ”Sominis technology” pris för det mest snabbväxande företaget i Lithuanian Certifikat.


Vladimiro Ivanovo (VŽ) photo

Kontakt

JSC Sominis technology,
Company code: 302488708,
VAT number: LT100005271719,
Address: Zygio str. 93, Vilnius,
Lithuania, LT-08234
+370 6 85 36058
info@somtechnology.eu
www.somtechnology.eu

DistIT AB förvärver, äger och utvecklar distributörer inom tillbehör till IT, Mobility, Hemelektronik, Nätverk och datakommunikation i Norden och Baltikum.

Pressmeddelanden Rapporter Läs mer on DistIT